top of page

Anledningar att älska februari!


Februari kan vara en tuff månad, men ge inte upp – våren lurar runt hörnet! Dessutom finns det flera anledningar att älska Februari.


Äntligen mer pengar Plånboken har ekat tom under Januari månad, men nu är snålmånaden slut och årets andra och kortaste månad är påbörjad. Därav behöver inte pengarna täcka upp för lika många dagar.


Ljusare tider

Hösten och vintern kan kännas som en lång period av ett ständigt mörker, men i februari känner man att det går åt rätt håll. Nu växer ljuset i tunneln snabbt!


Högtid för tulpaner

Längtan efter grönska och blommor kommer för många av oss redan i samband med att julgranen åker ur huset och den verkliga högtiden för tulpaner kommer i februari. Inget piggar upp hemmet såsom dessa fräscha färgklickar!


Sportlovet

Efter några mörka och kämpiga veckor så välkomnar vi ledigheten. Strålande sol, pudersnö och frisk luft. Boka in dina sportlovsaktiviteter redan nu eller njut av att bara få koppla av.


Förodla plantor

Vintern är en svår tid för alla trädgårdsälskare där ute, men nu är det dags att så några frön och följa vårens ankomst! Redan i Februari är det dags att börja förodla frön med lång utvecklingstid. Det gäller bland annat selleri, purjolök, aubergine, chili och paprika. Bland sommarblommorna är palettblad, pelargon, sommarljus och verbena först ut.


Valentindagen

Kärlekens dag, den 14 februari, får du inte missa att ha dina nära och kära i åtanke. Bara att februari månad har årets mest hjärtliga dag gör att den är en vinnare.


Melodifestivalen

Melodifestivalens turné börjar denna månad och hela Sveriges fest drar igång. Man skulle nästan kunna kalla det för en av Sveriges största traditioner. Familjer och vänner samlas framför tv-rutan varje lördagskväll med glädje och trallvänliga schalgerlåtar.Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page