top of page

Hälsosupportens app tips - Kom i form med försvarsmakten!

Försvarsmakten vill dela med sig av sin hundraåriga träningsexpertis och lanserar Försvarsmaktens Träningsklubb, eller FMTK, en välgenomtänkt träningsapp med över 450 utmanande övningar som utförs utan redskap. Appen är gratis och lämpar sig till både nybörjare som vill komma igång med träningen och de som redan tränar.

Under dess första dag toppade den listan på App store med över 10 000 nedladdningar!

Applikationen utgör ett fullständigt träningsverktyg och kan användas oavsett var man befinner sig. Du kan välja på enskilda övningar eller pass eller hela program, gemensamt för alla är att det är tydliga instruktioner och ett smart användargränssnitt gör det enkelt att hänga med på övningarna. Dessutom innehåller alla övningar instruktionsfilmer som visar hur övningen ska genomföras.

I appen skapar Du Dig en egen profil där Du får en översikt över Din träning med bl.a. tidigare genomförda pass och resultat i utmaningar. Du kan även utmana Dig själv eller vänner i tex att göra så många armhävningar som möjligt eller stå i plankan så länge som möjligt. Dina tidigare resultat visas tydlig och gör att Du kan ha lite koll och pressa Dig lite extra nästa gång för att slå ditt tidigare rekord.

Appen är genomtänkt och enkel att använda samt den har flera smart finesser som kommer att hjälpa Dig att få extra motivation till träning.


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page