top of page

Senior Power!

Det har funnits stort intresse för de träningsprogram vi använt i våra studier, och vi har därför valt att lägga upp dom på vår hemsida. För de allra flesta är fysisk aktivitet något som är bra som gör att man orkar mer. Det finns dock undantag, tex om man har hjärtsjukdom som inte är adekvat behandlad. Träna därför med förstånd och se till att anpassa din träning till det din kropp orkar med. Kontakta din vårdcentral om du är osäker. All träning med våra träningsprogram sker på egen risk. 

10 veckors stryketräning!

Träning ger fördelar till alla, oavsett ålder. Styrketräning ger extra mycket till dig som är lite äldre och som har fått uppleva att muskelmassan har börjat minskat med åren. I detta projekt undersöker vi hur man på bästa sätt kan träna för att bygga starka muskler och undvika skador.

 

Vi erbjuder 10 veckor progressiv intensivträning som är framtagen av våra experter som ett färdigt online program för hemmaträning. Åtkomst till träningsprogrammet är gratis men kräver att du har en inloggning. Denna kan du ansöka om genom länken nedan.


bottom of page